Seminariet arrangeras av REKON

IDC tipsar

Rekonfigurerbar tillverkning - en möjliggörare för framtida produktion

Online

Tisdagen den 9 mars, kl. 15:00-16:00

Anmäl här
Seminariet arrangeras av REKON
Rekonfigurerbar tillverkning - en möjliggörare för framtida produktion
Online
Tisdagen den 9 mars, kl. 15:00-16:00

Vill du hjälpa ditt företag att reagera mer effektivt på förändringar i marknadstrender och kundkrav? Och arbetar du i en organisation med utmaningar i komplexiteten ”High Mix – Low Volume”? Då är det här webbseminariet om omkonfigurerbar tillverkning rätt för dig.

Många industriföretag upplever krav på ökad variation och komplexitet i produkter och produktion. Rekonfigurerbar produktion är en ny typ av produktionssystem utformade för effektiv drift och snabb och effektiv introduktion av nya produkter, kapacitetsjustering och omvandling. Allt uppnås genom systematisk design baserad på modulär produktionsutrustning och en nära koppling mellan produktplattformar och produktionsplattformar.

Erfarenhet och insikt från Volvo och Vestas

Det finns redan många som har insett potentialen för utveckling av omkonfigurerbara tillverkningssystem. Under seminariet får du bland annat lyssna till erfarenheter från två bolag; Volvo Group Trucks Operations och Vestas.

Tid: Tisdagen den 9 mars, kl. 15:00-16:00.
Plats: Online

Mer information och anmälan hittar du via länken.

Anmälan


REKON – utveckling av omkonfigurerbart tillverkningssystem – är ett projekt som syftar till att göra det möjligt för industriföretag att möta dessa utmaningar.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova