Arrangeras av RISE och IUC Sverige.

IDC tipsar

IDC tipsar: Teknikworkshop - Digitalisera era värdekedjor

Online

Onsdagen den 27 april, kl. 09:00-12:00

Anmäl här
Arrangeras av RISE och IUC Sverige.
IDC tipsar: Teknikworkshop - Digitalisera era värdekedjor
Online
Onsdagen den 27 april, kl. 09:00-12:00

Digitaliseringen påverkar allt och alla genom nya sätt att arbeta och skapa värde. Vilka nya möjligheter till samarbete ger digitaliseringen ditt företag? Välkommen till Teknikworkshop!

Den digitala utvecklingen går väldigt snabbt, vilket inte minst syns på konsumentmarknaden. Även i industrin rör det på sig, och där möjliggör digitaliseringen bland annat nya sätt att samarbeta mellan företag i värdekedjor. Under den här teknikworkshoppen  får du lära dig mer om ”Reseguiden för industriell digitalisering” – ett strukturerat arbetssätt för företag som vill påskynda sin digitaliseringsresa, framtaget inom projektet Digitala Stambanan.

Tid: Onsdag 27 april, kl. 09.00-12.00
Plats: Anslut via zoom länk, skickas före workshopen
Anmälan: Senast 22 april 2022. Begränsat antal platser.

OBS! Vi önskar att ni är minst två deltagare per företag för att få ut det mesta möjliga av kursen.

Boka din plats

För vem?

Teknikworkshoppen riktar sig till dig som är nyfiken och vill veta mer om hur digitaliseringen kan utveckla samarbetet mellan företag i värdekedjor. Här har du chans att knyta kontakt med forskare och nätverka och diskutera med andra företag.

Workshopledare

Martin Friis och Magnus Mörstam, P2030, Teknikföretagen, P2030.

Öppna PDF för mer information


Detta är en aktivitet som ligger inom ramen för det strategiska innovationsprogrammet Produktion 2030. Teknikworkshoppar ger möjlighet för industriella små och medelstora företag (SMF) att ta del av och nyttja resultat från forskningsprojekt inom Produktion2030. Forskare från projekt och företag med specifikt intresse för projektområdet möts under en dag. Produktion2030 är ett strategiskt innovationsprogram som stöds av VINNOVA, Energimyndigheten och Formas. Målet är att säkerställa att Sverige fortsätter vara ett konkurrenskraftigt produktionsland.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova