Arrangeras av Energikontoret Väst

IDC tipsar

IDC tipsar: Låt fakta styra ditt energiarbete

Online

Onsdagen den 23 juni, kl. 10:00-11:30

Anmäl här
Arrangeras av Energikontoret Väst
IDC tipsar: Låt fakta styra ditt energiarbete
Online
Onsdagen den 23 juni, kl. 10:00-11:30

Styrning och beslut baserade på fakta är alltid rätt. Så också i energiarbetet. Relevant och tillförlitlig energistatistik och fakta om energianvändningen är nödvändig för att identifiera områden för styrning och för prioritering. Energikontoret Väst bjuder in till en dag om energieffektivisering.

Vi hälsar denna gång på hos Orkla Foods i Kungshamn. Som konsumenter känner vi varumärket ABBA. Kalles kaviar är alltid rätt och den inlagda sillen är högaktuell så här inför midsommar. Magnus Johansson är elchef på Orklafabriken och berättar om hur de bedriver sitt energi- och miljöarbete vid anläggningen. Genom konceptet VERA arbetar man förutom med energieffektivisering också med att minska vattenförbrukningen, med att ta vara på restströmmar och med att minimera avfall.

Tid: Onsdgen den 23 juni 10:00 – 11:30
Plats: Online
Målgrupp: Målgruppen för denna aktivitet är de som arbetar med energi- och miljöfrågor inom teknik, drift och underhåll, eller har ansvaret för produktionen eller verksamheten. Detta webbinar kommer att följas av fler aktiviteter där vi arbetar behovsorienterat och i dialog med de företag som deltar.

Anmäl dig här

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova