IDC tipsar | Projekt

IDC tipsar: Let’s Join – Nominits väg mot framtiden

Online

Fredag den 15 mars, 8.30-9.30

Register here
IDC tipsar: Let’s Join – Nominits väg mot framtiden
Online
Fredag den 15 mars, 8.30-9.30

Metalltillverkaren Nominit i Värnamo har vuxit med närmare 70 procent under tiden som de har genomfört sitt utvecklingsprogram med Produktionslyftet. Trots de utmaningar som tillväxten medför har de lyckats frigöra kapacitet och öka tillgängligheten i såväl maskiner som processer.

Nominit har gått från traditionellt sälj till att utveckla tillsammans med sina kunder och erbjuda nya innovativa lösningar via en avancerad verktygsverkstad. De driver ett strukturerat förbättringsarbete med högt medarbetarengagemang, problemlösning med rotorsaksanalyser och A3-metodik samt dagliga pulsmöten inom hela verksamheten – marknad, konstruktion, beredning och produktion. Den ökade förbättringstakten medför att Nominit nu kan styra mot nya utmanande mål.

Välkommen till ett frukostseminarium där Nominit berättar om sin resa med Produktionslyftet och om hur de nu tar nästa steg med Let’s Join – ett koncept för ökat kundsamarbete.

Tid: Fredag den 15 mars, 8.30-9.30
Plats: Online
För mer information: Välkommen att kontakta Annika Nilsson, 

Boka din plats

Från Nominit medverkar Anders Kemper, kvalitets- och miljöchef, Ulf Sjölin, vd, och Michael Mann, produktionschef. Seminariet modereras av Produktionslyftets Christian Silvasti.


Evenemanget arrangeras av IDC tillsammans med Produktionslyftet ett omfattande nationellt program som initierades av Teknikföretagen och IF Metall 2006. Produktionslyftet har fått ett verksamhetsbidrag från Tillväxtverket med syfte att fler små och medelstora företag ska få kunskap om och ta del av Produktionslyftets metodik för förnyelse och utveckling. IDC är sedan 2022 samarbetspartner med Produktionslyftet och verkar som regionansvarig för Region Västsverige samt som coacher.

 

Om du vill veta mer

Hör av dig till Fredrik om du vill veta mer om Produktionslyftet.

Industrial developer

0500-50 25 12

Fredrik Johansson

Industrial developer

Contact details

  • 0500-50 25 12

Share via

Our financiers
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova