Projekt | Utbildning

Utbildning: Ledarutveckling grund

Science Park Skövde

17-18 november och 13-14 december

Anmäl här
Utbildning: Ledarutveckling grund
Science Park Skövde
17-18 november och 13-14 december

I samarbete med IBLÅ Utveckling erbjuder vi under hösten 2021 ytterligare platser i den uppskattade ledarskapsutbildningen; Ledarutveckling Grund.

Utbildningen ges i samarbetet med IBLÅ Utveckling och är en ledarutbildning uppdelad på 2+2 dagar med cirka tre veckor emellan. Första träffen är den 17-18 november och sista träffen är 13-14 december. Syftet med utbildningen är att visa hur du som ledare kan ge dina medarbetare rätt förutsättningar att nyttja sin fulla potential, att känna engagemang, ansvar och delaktighet. Mellan utbildningstillfällena får du en hemuppgift baserad på den egna utvecklingen.

Delar av utbildningen
 • Ledarskapsrollen, ledning och ledarstil
 • Gruppdynamik, hur du bygger och utvecklar team
 • Att leda och utveckla medarbetare
 • Hur du som ledare skapar motivation och engagemang
 • Konflikthantering
 • Personlig utveckling (beskrivning av olika personlighetstyper)
 • Kommunikation, verbal och icke-verbal, störningar
 • Feedback

Efter utbildningen kommer du känna en ökad säkerhet i hur du ska agera i din ledarroll. Du får en djupare förståelse för hur du kan hantera olika medarbetare genom att du lärt dig mer om både dig själv och ditt ledarskap.

Tid: Onsdag & torsdag 17-18 november och måndag & tisdag 13-14 december, kl. 8:30-17:00
Plats: Science Park Skövde
Målgrupp: Personer med både vana och nya arbetsledare, chefer och projektledare som vill utveckla ledarskapet och förmågan att bidra till medarbetarnas utveckling.
Pris:

 • Pris per person för delägare: 9 500 kronor exklusive moms.
 • Pris per person för ej delägare: 13 570 kronor exklusive moms.

Frukostkaffe/te och smörgås, dagens lunch i restaurang Orangeriet och eftermiddagskaffe/te med kaka ingår.

Ansökan, platser och utbildningsintyg

Det finns tolv platser totalt på utbildningen, varav hälften är reserverade för deltagare från IDCs delägarföretag. Övriga platser är öppna för andra industriföretag i Skaraborg.  När kursen är genomförd (och minst 80% närvaro) utfärdas utbildningsintyg. Bokad plats gäller i aktuell kurs, det går inte att ”hoppa mellan kurser” med respekt för gruppen och övriga deltagare.

Din anmälan behöver vi senast fredagen den 29 oktober. Under ”övrigt” i din bokning meddelar du eventuella behov av specialkost. I din anmälan bokar du dig automatiskt för de fyra utbildningstillfällena, alltså den 17-18 november och 13-14 december.

Anmäl dig här

Avbokningsregler
Din plats är bokad och bindande från bokningstillfället. Sen avbokning debiteras enligt våra avbokningsregler. Studierna ska genomföras under den kursstart du blivit antagen till. Det går tyvärr inte att ta igen missade dagar på andra utbildningsomgångar, med respekt för gruppens övriga deltagare. IDC West Sweden AB förbehåller sig rätten att göra ändringar. Läs våra fullständiga avbokningsregler här.

Med anledning av Coronapandemin
Särskilda riktlinjer gällande event och träffar med anledning av Coronapandemin, vi hoppas kunna träffas fysiskt under november och december månad. Vi gör kontinuerligt riskanalyser och följer Folkhälsomyndigheternas riktlinjer.


Eventet arrangeras av IDC West Sweden AB  i samarbete med IBLÅ Utveckling.
Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Elin om du vill veta mer om utbildningen

Ekonom och administratör

0500-50 25 05

Elin Overgaard

Ekonom och administratör

Jag började på IDC den 4 december 2017 och jobbar som utbildningskoordinator/upphandlare samt administrativt stöd . Innan jobbade jag på  Bilia där jag bland annat beställde Volvo- och Renaultbilar för brinnande livet. Dessförinnan  jobbade  jag många år på Volvo Cars här i Skövde.  Jag har väldigt roliga, varierande och samtidigt utmanande arbetsuppgifter. Det känns fantastiskt att kunna vara med att hjälpa sin hembygd. Vi är ett härlig gäng kollegor på IDC som tillsammans stärker industrin i Skaraborg i sin konkurrenskraft, så att de kan få finnas kvar.

Till fotot tog jag med mig min ridhjälm. Jag har sysslat med hästar så länge jag kan minnas och det något som ligger mig extra varmt om hjärtat. Min fritid tillbringar jag gärna med min underbara familj och vänner eller är ute och reser.  Jag lägger mycket tid ute i skog och mark och älskar att plocka svamp och promenera. Önskan om tid i stallet finns såklart alltid, men i dagsläget är det annat som får större fokus, som till exempel mina barns aktiviteter. Jag vill självklart vara med och följa dem i deras utveckling.

 

Kontaktuppgifter

 • 0500-50 25 05

Dela via

Våra finansiärer
 • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
 • Europeiska Socialfonden
 • Skaraborgs Kommunalförbund
 • Skövde Kommun
 • Tillväxtverket
 • Vinnova
 • Västra Götalandsregionen