Vilket företag vinner årets Industripris?

Var med och påverka vem som vinner – nominera företag du tycker har utvecklat och stärkt sin konkurrenskraft, genom systematiskt utvecklingsarbete, till årets industripris.

Industripriset Skaraborg går till ett tillverkande industriföretag som är en förebild i hur man driver och utvecklar sin verksamhet. Företaget ska ha tagit sig uppåt och framåt genom engagerat och systematiskt genomförande av aktiviteter som utvecklat bolaget och stärkt dess konkurrenskraft.

Prisutdelning på Skövde Näringslivsgalan

Pristagaren kommer att utses av en jury och priset delas ut på Skövde Näringslivsgala den 10 oktober 2019. Priset består av 10.000 kr till en gemensam aktivitet för alla medarbetare. I nomineringen tar vi främst hänsyn till de tre hållbarhetsaspekterna – ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet. Beskriv företaget du vill nominera och använd gärna våra exempel på aktiviteter inom de tre hållbarhetsområdena nedan i din motivering.

  • Ekonomisk stabilitet
  • Attraktiv arbetsgivare
  • Digitalisering
  • Effektiviseringar
  • Förnyelseförmåga
  • Arbete med miljöbesparing

Öppna nomineringsformuläret

Maila din nominering till  senast den 30 augusti.

Tidigare vinnare av Industripriset Skaraborg

2018 Skandia Elevator, Arentorp, Vara
2017 OFFECCT, Tibro
2016  Furhoffs Rostfria AB, Björn Furhoff
2015  Mann Teknik, Mariestad
2014  Skövdevillan AB
2013  SMK AB i Skövde

Skandia Elevator tog emot Industripriset Skaraborg 2018.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Inger om du vill veta mer om nomineringen till årets Industripris.

Industriutvecklare tillverkning

0500-50 25 20

Inger Rydén

Industriutvecklare tillverkning

Min resa på IDC startade i augusti 2011 som produktionsanalytiker. Sedan dess har jag varit projektledare för Projekt Inredia, startat upp projekt Möbelbruket samt arbetat i projekt Kompetensnavet med fokus mot strategisk kompetensförsörjning och jämställdhet.

Det absolut roligaste och mest givande med att jobba på IDC är att få möta människor ute i våra delägarföretag och få vara en del av deras utveckling framåt. Som bonus får jag utlopp för kreativitet och idéer samt en stark personlig utvecklingsresa. Viktiga ingredienser som passar min nyfikenhet och prestigelöshet bra.

Som du kanske kan gissa dig till av mitt personliga foto så gillar jag träning. Efter jobbet hittar du mig som instruktör på Friskis & Svettis där jag leder gruppträningspass. Hälsa och välmående ligger mig varmt om hjärtat och just nu utforskar jag hur vi människor fungerar mentalt och hur vi kan öka vår psykiska hälsa.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 20

Dela via

Fler nyheter som du kanske gillar

Delägare | Projekt

Migus väg från liten verkstad till fabrik

För att kunna växla upp sin kapacitet och kvalitetssäkra sin produktion har Migu Mekaniska genomfört en produktionsanalys som resulterade i…

24 maj, 2021 — Lästid 10 min

Information

Vilket företag tycker du ska vinna Industripriset Skaraborg 2021?

Ta chansen att påverka vilket företag som vinner Industripriset Skaraborg 2021. Priset går till ett tillverkande företag i Skaraborg som…

5 maj, 2021 — Lästid 2 min

Information | Tips från IDC

Fredrik tipsar: Ansök till Klimatklivet senast 27 april

Har du en idé om en åtgärd för att minska samhällets klimatpåverkan? Då kan du söka pengar från Klimatklivet. Genom…

12 april, 2021 — Lästid 2 min

Information | Projekt

Stort intresse för nätverket Cirkulär kommun

Cirkulär ekonomi, främst med fokus på möbler och arbetskläder, är högt på agendan i många kommuner. Sedan i november 2020…

15 juni, 2021 — Lästid 5 min