Vi söker medarbetare - vill du växa tillsammans med oss?

Vi söker just nu en industriutvecklare till avdelningen Tillämpad Innovation här hos oss. Stimuleras du av ständig utveckling och har erfarenhet av att jobba i tillverkande industri? Välkommen med din ansökan!

Vi är ett utvecklingsbolag för människorna i Skaraborgs tillverkande industri. Vårt uppdrag är att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag.

Just nu har vi behov av en industriutvecklare till avdelningen Tillämpad Innovation. I rollen som industriutvecklare jobbar du i hög grad med att stötta våra delägarföretag med produktutveckling kopplat till en resurseffektiv produktion och cirkulär ekonomi. Du coachar företagen för en hållbar industriell utveckling och jobbar med att ge företagen den ”hjälp till självhjälp” som behövs för att de ska nå sin fulla potential.

Vill du växa tillsammans med oss?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Nexer Recruit. Du hittar mer information om tjänsten och om hur du ansöker via länken nedan.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-04-12.

Vill du veta mer?

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson på 46 761414138 eller via e-post: 


IDC för industrin

Vi är ett utvecklingsbolag som ägs av, och finns till för, människorna i Skaraborgs tillverkande industri. Vårt uppdrag är att stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. Vi ägs av cirka 160 tillverkande industriföretag i Skaraborg, och drivs utan eget vinstintresse – all eventuell vinst återinvesteras i verksamheten för att göra nytta för våra delägare. Vår modell bygger på att ge industriföretag hjälp till självhjälp genom coachning och långsiktigt lärande. Det gör vi genom att dela med oss av vår kunskap, erfarenhet, kompetens och våra kontaktnät. Det som krävs av våra delägarföretag är en vilja att utvecklas – för en hållbar framtida industri. Här kan du läsa mer om IDCs erbjudande för industrin.

Vi är IDC

Vi som jobbar här är en grupp människor med kompletterande personligheter och en rad olika kompetenser. Vår bakgrund och våra erfarenheter sträcker sig över många olika områden. Vi värdesätter att ha roligt ihop och att alla ska känna sig som en del i en gemenskap, vi vill helt enkelt utvecklas tillsammans! Här kan du läsa mer om IDCs helhet.

Dela via

Fler nyheter som du kanske gillar

Medarbetare

Vi säger hej och välkommen till fyra nya medarbetare

Nu har vi förstärkt vår kompetens med fyra nya medarbetare som alla, med olika inriktning, jobbar för att stötta industrin…

11 maj, 2022 — Lästid 4 min

Projekt | Samverkan

Klurigt klimatsmart - plastklämmor får nytt liv!

Det ena företaget hade fler plastklämmor än de visste vad de skulle göra med, medan det andra företaget behövde plastgranulat…

4 april, 2024 — Lästid 4 min

Tips från IDC

Fredrik tipsar: Coachingprogram i cirkulär utveckling

Nu finns möjlighet att delta i ett kostnadsfritt coachingprogram som erbjuds av LIGHTer i samarbete med RE:Source, Sweco och SVID…

4 april, 2024 — Lästid 1 min

Insikter med IDC | Projekt

Om design, material och finansiering kopplat till cirkularitet

Ett fyrtiotal personer deltog under fördjupningsseminariet om cirkularitet som hölls vid ASSAR Industrial Innovation Arena under början av 2024. De…

26 mars, 2024 — Lästid 7 min