En hälsning från Jenny Johansson

Innan sommar och semester meddelade Jenny Johansson, en del av IDC, att det var dags för henne att gå vidare mot nya utmaningar. Därmed var det också dags för oss att önska varmt lycka till! Nu är hon igång på sitt nya jobb och vi fick en chans att prata lite om hennes tid på IDC och hennes tankar kring utveckling och framtiden.

Hur var det när du först kom i kontakt med IDC?

Jag kom i kontakt med IDC i samband med att jag arbetade på HANZA Mechanics i Töreboda. Ett företag som jobbar med med skärande bearbetning (svarvning) till kunder främst inom offshore, hydraulik och pneumatik, försvar och industri. Jag jobbade då som produktionsplanerare och Key Account Manager och vi tog hjälp av IDC för att komma vidare i vår utveckling.

Hur länge har din utvecklingsresa med IDC pågått och hur har den sett ut? (I stora drag.)

Det blev en ganska kort visit på IDC, bara två år. Men det har varit två år fyllda av lärdomar att lägga till erfarenhetsbanken i och med kontakten med alla fantastiska företag och människor jag har fått förmånen att träffa och arbeta med.

Hur har du utvecklats med IDC?

Massor, det har för mig varit en otrolig personlig utveckling i många avseenden. Jag har lärt känna mig själv mycket bättre, vad jag kan och vad som viktigt för mig i min utveckling.

Vad händer nu? Vad är nästa mål på resan?

Då jag saknat att vara nära en tillverkning och vara med på ett företags hela resa, så tog jag chansen när den uppstod. Jag jobbar nu som logistikchef på ELOS Medtech.

Vad tar du med dig från IDC?

OJ, det är mycket! Men det främsta är väl mina tankar kring organisation och ledarskap. Vikten av att skapa delaktighet i en organisation samt förståelse om varför man genomför det man gör samt tydliga mål för samtliga anställda.

Går det att sammanfatta din känsla eller uppfattning av IDC?

Min känsla är personlig utveckling.

avtackning Jenny

Jenny har på många olika sätt tillfört IDC kunskap, energi och nytänkande vilket vi är väldigt glada för säger Thomas Nilsson, VD IDC West Sweden AB.

Hon har framgångsrikt bidragit till utvecklingen av den tillverkande industrin i Skaraborg utifrån bland annat de förbättringsarbeten som hon coachat deltagande företag i, fortsätter han.

Hon har dessutom tillfört oss medarbetare på IDC mycket positiv energi genom sin starka personlighet! Varmt lycka till! Du kommer alltid att vara en del av IDCs helhet så vi säger ”vi ses” snarare än ”hejdå”.

 

Vill du veta mer?

Hör av dig till Thomas om du vill veta mer.

VD

0500-50 25 01

Thomas Nilsson

VD

Här kommer du snart kunna läsa lite mer om just denna fantastiska medarbetare. Sidan är under uppbyggnad.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 01

Dela Via