Circular Hubs erbjudande

Vårt sätt att jobba med den cirkulära omställning sker genom löpande coachtimmar där du stegvis utvecklas i den cirkulär omställning. Som stöd i utvecklingsarbetet finns våra verktyg som hjälper dig i processen för att ta stegen från linjär affärsmodell till cirkulär. Vi erbjuder till exempel workshops och självskattningsverktyg för att ni ska kunna påbörja arbetet med att bli ett cirkulärt företag.

Coachtimmen

Vår coachtimme är din genväg till att utvecklas och bli mer konkurrenskraftig i den cirkulära omställningen. Syftet med vår coachtimme är att du, oavsett vart du står idag, ska komma närmare den cirkulära omställningen. Vi guidar dig rätt efter dina förutsättningar, ger stöd och support inför en omställning.

Läs mer

CiSAT

Hitta den cirkulära potentialen i en möbel med Circular Hubs egenutvecklade verktyg CiSAT.

Läs mer

EcoDesignStudio

Circular Hub har tagit fram ett kostnadsfritt digitalt verktyg som skapar förenklade LCA:er, simulerar effekter av olika materialval och hjälper dig att strukturera miljöarbetet och övergången mot en cirkulär ekonomi.

Läs mer

Ta del av Circular Hubs erbjudande

Om du vill veta mer

Hör av dig till Cecilia om du vill veta mer om Cicular Hubs erbjudande.

Industriell utvecklare

0500-50 25 06

Cecilia Karlsson

Industriell utvecklare

Det fantastiska med IDC är att vi har en arbetsplats där vi verkligen är med och påverkar. Att vara en del av att utveckla vår region är en härlig känsla. Att samtidigt omges av mycket kompetenta kollegor och en ständig omvärldsbevakning är så roligt och utvecklande, jag lär mig något nytt varje dag!

Jag började här hösten 2016 i rollen som upphandlings och utbildningskoordinator i projektet Kompetensnavet. Efter en föräldraledighet fortsatte jag sedan som projektledare i projektet Circular Hub. Tidigare har jag haft koordinerade roller inom marknadsföring och försäljning, bland annat inom maskinuthyrnings- och belysningsbranschen med en examen från IHM Business School.

När jag inte jobbar umgås jag med min familj, klurar på nästa inrednings- eller trädgårdsprojekt eller sätter mig på yogamattan. Att få bjuda över vänner på en smarrig middag gör mig glad, allra helst om vi planerar nästa spännande resa. Att resa till nya länder och kontinenter för att ta del av andra kulturer och njuta av vacker natur är något som ligger mig varmt om hjärtat. Just därför valde jag en jordglob till mitt personliga foto. Den står för mitt brinnande intresse av att utforska världen och att få sätta fötterna på den afrikanska röda jorden igen är något jag längtar efter.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 06